Tillægsløsninger til Microsoft 365 Business Central

Supportaftale

Med en supportaftale er du sikret hjælp uden ekstra regninger, hvis du har spørgsmål, systemet driller eller du har brug for et godt råd om økonomistyringen. Ring eller skriv til os og så tager vi os af resten.

Abonnementsstyring

Har du brug for en lettere og hurtigere måde at håndtere dine abonnementsopkrævninger på? Abonnementsstyring i Dynamics 365 Business Central sikrer automatisk opkrævning af faste og periodiske abonnementer.

Rapportpakke 365

Med rapportpakken til Dynamics 365 Business Central kan du nemt og enkelt tilpasse, hvilke informationer og referencer, der skal fremgå af dine rapportudskrifter.

Document Capture

Vil du spare tid på manuelle indtastninger af af fakturaer og håndtering og godkendelse af dokumenter? Continia Document Capture til Dynamics 365 Business Central automatiserer hvert trin for din virksomhed.

Payment Management

Continia Payment Management er den app, der giver din virksomhed mulighed for at sende betalinger direkte fra Dynamics 365 Business Central til jeres bank. Du slipper for den manuelle håndtering af betalingsfiler og hæver sikkerhedsniveauet.

NEMhandel365

Mangler du en nem og mere simpel måde at sende elektroniske EAN-fakturaer til det offentlige eller private virksomheder? Det løser NEMhandel365 i Dynamics 365 Business Central for dig!