CO2-modul

Dynamics Inspires CO2-modul lægger CO2-faktorer ind på din virksomheds posteringer, hvad enten de er generelle eller tidsbestemte. Hver gang der bogføres med en enhed af en vare, lægges faktoren nu automatisk på. 

Faktorerne stemples ned på alle ikke-finanstransaktioner og I kan derfor se jeres belastning på alle disse forskellige typer af transaktioner. 

CO2-modul

til Business Central
29.995 DKK
  • Installering
  • Opsætning
  • Test af system
  • 1 times undervisning

CO2-modul til Business Central

CO2-modulet giver jer en klar fordel, når der skal afrapporteres, og de omskiftelige afrapporteringskrav gør det desuden til en tryg ballast med et modul, alle disse data kan trækkes ud af efter behov og relevans.

Fleksibel eksport af data

Modulet giver dig en ekstrem fleksibel eksport af data og lader jer at udlæse CSV-filer med jeres CO2-belastning til jeres kunder, ligesom det tillader, at I selv kan bygge eksportfilerne, så de indeholder præcis de oplysninger, der er relevante i de forskellige tilfælde. 

I kan tilmed også sortere via vareposter og se belastningstotalen på de enkelte varer. CO2-modulet hjælper også med viden om, hvor meget din virksomhed bliver belastet med, når I handler med jeres respektive leverandører. 

Alt i alt gør Dynamics Inspires CO2-modul jeres LCA-arbejde både nemmere og mere overskueligt og trygt.