Zenegy logo

Zenegy Payroll

Zenegy Payroll effektiviserer og strukturerer jeres lønproces og kan integreres i jeres Business Central med bare et enkelt klik via vores Zenegy-app i AppSource.

ZENEGY lønintegration til Microsoft 365 Business Central

Features og fordele med Zenegy Payroll:

Innovativt og sikkert lønsystem

Denne løsning er en tovejskommunikation mellem Zenegy Løn og Microsoft Business Central og vi sørger for, at data mellem Zenegy Løn og jeres Microsoft Business Central føres frem og tilbage. Altså er det ikke nødvendigt at bruge kostbar tid på at uploade filer til Zenegy. 

Dynamics Inspire leverer opsætningen af integrationen til Zenegy til en fast pris og afregner vedligeholdelsen af integrationen efter forbrug. Vi har oveni købet gjort det så nemt for jer, at I selv kan gå direkte ind i AppSource og koble Zenegy Løn til jeres Business Central med et enkelt klik.

Dynamics som integrationspartner

Vi er certificeret Microsoft Partner med mange års erfaring i at hjælpe vores kunder med de rette Microsoft-løsninger og opbygninger af integrationer. Vores erfaring gør os til et sikkert valg – den udfordring, I sidder med, har vi med stor garanti allerede løst for andre før jer og skulle der alligevel være en knude, har vi både viden og værktøj til at binde den op.

 

Dynamics Inspire er ikke bare jeres integrator af lønfiler; vi holder jer også kørende og tilgår integrationen, når der er opdateringer i løsningerne fra enten Zenegy eller Microsoft Business Central, så jeres løn altid kommer afsted til tiden. Med Dynamics Inspire er der aldrig mere usikkerhed om lønnen.

Vi sørger for:

  • at opdatere integrationen ved opdatering af jeres Microsoft Business Central til den seneste version
  • at opdatere integrationen ved opdatering af Zenegys løsning til seneste version
  • at vedligeholde data ved integrationen samt standard data på ressourcen. Egne tilrettede felter vedligeholdes ikke

Priser for Zenegy Payroll

Prisen for installation af integrationen er 2.995,- ex moms
Lønbrugere antal 1-9 10-49 50-99 100-199 200-299 300-499 500+
Pris pr. måned* 99 199 299 399 499 599 Aftales
*Prisen afregnes bagud efter forbrug