Økonomisk sagsstyring med EAZYwork

EAZYwork er Dynamic Inspires helt egen add-on til Microsoft Dynamics 365 Business Central og den er allerede en stor succes hos vores kunder i entreprenørbranchen. Løsningen er et resultat af samskabelse med vores kunder, fordi deres erfaringer med mangler i det traditionelle branchesystem og mere typiske løsninger kaldte på udvikling og nytænkning.

Features og fordele ved EAZYwork:

Er du bogholder?

EAZYwork giver dig mere tid til din kerneopgave, fordi det automatiserer mange af de opgaver, der traditionelt har været tidskrævende. 

For eksempel skal du ikke længere indsamle og indtaste timesedler, fordi tidsregistreringen bliver elektronisk og udføres lokalt. 

Du skal heller ikke formidle status på igangværende sager, fordi alle relevante medarbejdere selv har indblik og du kan bogføre timelønninger løbende – alt sammen i et overskueligt og nemt system. 

Er du Leder?

Så vil du nyde den frihed, du får med EAZYwork! Få det fulde økonomiske overblik over de igangværende sager, hvornår og hvor det skal være. 

Aftalesedlerne er elektroniske, så du skal blot udfylde dem og sende dem til bogholderiet via systemet og fakturaer kan du også selv finde frem, når du skal bruge dem. 

Materiale forbrug og ressourcer til tidsplaner og økonomi er også lige ved hånden. Nu får du overblik, så du kan agere i tide og dine sager kan overholde budgettet.

Er du direktør?

EAZYwork giver dig det komplette og overskuelige overblik, der lader dig følge med i det hele; økonomi, aktuelle sager og tidsplaner.

Både arbejdsgange og kommunikation i din virksomhed lettes betydeligt ved brug af denne fælles platform og sammen med Dynamics 365 Business Central er I klædt godt på til at gå vækst og fremtid i møde. 

Intro video til EAZYwork

Jacob Meiland prøver her kort at fortælle om EAZYwork og hvilke fordele der er ved at bruge det til sin Business Central.

Vi har nemlig skræddersyet programmet til Business Central brugere, så man kan dykke helt ned i tallene på tværs af projekter.

Med EAZYwork bliver det derfor endnu nemmere at projektstyre og holde trit med processerne og økonomien.

Se videoen for lidt yderligere information.

Det siger vores kunder i entreprenørbranchen

Vil du også skrive en anmeldelse til os?

Dynamics Inspire Kundeudtalelser

Stort overblik over sager, materialer og økonomi

EAZYwork til Dynamics 365 Business Central er den stærke ERP-løsning til entreprenørbranchen. Med denne løsning får din virksomhed stort overblik over alle jeres sager, materialer, ressourcer, planlægning og økonomi. 

Tidsregistrering, som er en udfordring for mange virksomheder i branchen og giver anledning til meget papirarbejde og -spild, foregår også direkte i systemet. Alle medarbejdere får adgang til det, der er relevant for dem, så de selv kan taste og trække de oplysninger, der er behov for.

Når din virksomheds arbejdsprocesser bliver digitaliseret og automatiseret, sparer I kostbar tid og skaber øget fokus på kerneopgaven på alle niveauer af virksomheden.

Samarbejde og kommunikation

Er byggelederen, projektlederen og økonomiafdelingen i din virksomhed altid på samme side i regnskabet og sagsstyringen? Vi ved fra vores kunder, der har skiftet til Dynamics 365 Business Central med EAZYwork, at det ikke altid var tilfældet for dem før. 

EAZYwork er den fælles IT-platform til entreprenørbranchen, som sikrer din virksomhed, at I taler ud fra de samme tal og tidslinjer. Med et fælles overblik og lettere arbejdsgange uden unødige mellemled vil I opleve, at effektiviteten ikke bare øges; jeres samarbejde og kommunikation vil også naturligt forbedres.

Dynamics Inspire - Webinar

Webinar

Vil du høre mere om Microsoft Dynamics 365 Business Central med EAZYwork?

Tilmeld dig et af vores kommende webinarer, så du kan få et dybere indblik i, hvordan din virksomheds arbejdsprocesser kan blive optimeret med EAZYwork.