Få en forsmag på vores løsninger

Står din virksomhed overfor et skift eller ved I endnu ikke, om det overhovedet er nødvendigt at skifte løsning nu eller tilføje noget nyt? Så tilmeld dig et af vores webinarer, så du – eller I – i ro og mag kan lære lidt mere om, hvordan vi og vores  løsninger kan lette jeres arbejdsgange, optimere sagskommunikation på tværs af organisatoriske niveauer og i det hele taget øge effektiviteten. 

Dynamics Inspire - Webinar baggrund

Webinar: EAZYwork som tillægsmodul til Microsoft Dynamics 365 Business Central

Her løfter vi sløret for, hvordan vores helt egen add-on, EAZYwork, der er skræddersyet til entreprenørbranchen, sammen med Microsoft 365 Business Central kan digitalisere og automatisere din virksomheds sagshåndtering. Tilmeld dig, hvis I har behov for at spare dyrebar tid, sikre større overblik og undgå unødige manuelle indtastninger.

Afholdte webinarer

Microsoft dynamics interface

Introduktion til Microsoft Dynamics 365 Business Central

Her giver vi et spændende indblik i fordelene ved at vælge et langt mere fleksibelt økonomisystem, der kan samle hele jeres forretning samme sted. Tilmeld jer, hvis I overvejer at vælge en forretningsløsning i skyen, der samtidig er mere dynamisk og overskuelig at arbejde i.

Microsoft dynamics interface

EAZYwork som tillægsmodul til Microsoft Dynamics 365 Business Central

Her løfter vi sløret for, hvordan vores helt egen add-on, EAZYwork, der er skræddersyet til entreprenørbranchen, kan digitalisere og automatisere jeres sagshåndtering. Tilmeld jer, hvis I har behov for at spare dyrebar tid, sikre større overblik og undgå unødige manuelle indtastninger.

Microsoft dynamics interface

Stort overblik over sager, materialer og økonomi i Business Central

Webinaret dækker vores sagsmodul, EAZYwork, og du vil få indblik hvordan du med modulet kan skabe et fælles overblik over sager, materialer og økonomi.

Dynamics Inspire ERP løsninger på mobil

LinkedIn

Hvis det kniber med at finde et webinar, der passer ind i din kalender, så bliv en del af vores netværk på LinkedIn, hvor vi bl.a. annoncerer kommende webinarer og andre spændende nyheder.