Continia – Payment Management

Er du træt af manuel håndtering af betalingsfiler? Kunne du tænke dig at spare tid og penge ved at skabe et stabilt betalingsflow i din virksomhed? Continia Payment Management er en unik kommunikationsløsning, der gør det muligt at sende betalinger fra Business Central direkte til din bank.

En app, der kvalitetssikrer og hæver sikkerhedsniveauet i din virksomheds betalingsproces.

Features og fordele med Payment Management:

Stabil og sikker betalingsproces

Med Continia Payment Management til Microsoft Dynamics 365 Business Central Central får du en app, der sikrer en stabil betalingsproces og håndterer betalingen til dine leverendører og den efterfølgende afstemning af bankkonti helt automatisk. Med den unikke arbejdssproces bliver betalingerne godkendt og sendt direkte til banken i en synkron arbejdsproces, hvorefter du straks modtager en kvittering for betalingen.

Continia Payment Management integreres mellem din Business Central og din bank.

Øget sikkerhed og minimering af fejl

Den direkte kommunikation med banken øger sikkeheden i din virksomheds betalingsprocedure og fjerner risikoen for fejl. Det er derfor helt sikkert at downloade valutakurser, gemme indbetalingsfiler og kontoudtog fra banken og at indlæse bankkontoafstemningsfiler, fordi det hele forgår direkte i din Business Central.

Dyk ned i funktionerne på Document Capture & Payment Management

Se eller gense webinaret om Document Capture og Payment Management, hvor vi dykker ned i de smarte funktioner og fordele, som Continias to løsninger besidder.

Hør mere om, hvordan du med Document Capture strømliner og automatiserer alle faserne i den daglige håndtering af dokumenter – herunder også bogføringen. Derudover kan du høre yderligere om, hvordan du med Payment Management kan stabilisere jeres virksomheds betalingsflow med direkte kommunikation til banken.