Microsoft Dynamics 365 Business Central

– det fleksible økonomisystem, der samler hele din forretning

Læs mere om løsningen og dens fordele samt muligheder og priser herunder. Du har også mulighed for at tilmelde dig vores introduktionswebinar og kontakte os, så vi kan hjælpe dig videre med det, der er den bedste løsning for dig og din virksomhed.

Features og fordele med Dynamics 365 Business Central

Et ERP system der kan mere, bedre

Lej Dynamics 365 Business Central

Hvis du lejer Dynamics 365 Business Central, betaler du hver måned for licensen og alt det, du skal bruge, er inkluderet. Du slipper altså for yderligere omkostninger i form af hosting, opdateringer eller backup.

Køb Dynamics 365 Business Central

Hvis du køber Dynamics 365 Business Central, betaler du én gang for licensen og så er den din. Derfor skal du også selv afholde omkostninger til hosting,  opdatering af programmet, backup af system og lignende.

Overførsel til Dynamics 365 Business Central

Hvis du allerede ejer eller har en Microsoft Dynamics-licens og gerne vil skifte til Dynamics 365 Business Central, kan vi hjælpe dig med at lave en god migrering, så du kan få gavn af alle fordelene.

Onboarding til Dynamics 365 Business Central

At migrere en løsning eller skifte til en helt anden løsning end den, din virksomhed bruger nu, er en proces, der kræver planlægning, sikker styring og support. 

Hvad enten din virksomhed vælger at leje, købe eller skal migrere til Dynamics 365 Business Central, har vi pakkeløsninger, så I kan få en fast pris på forløbet og komme trygt i mål. Se vores pakkeløsninger og priser på onboarding her.

Få bedre overblik over økonomien

Altan.dk benytter Microsoft Dynamics 365

Vil du også skrive en anmeldelse til os?

Dynamics Inspire Udtalelse Altan.dk

Tillægsløsninger til Microsoft 365 Business Central

Supportaftale

Med en supportaftale er du sikret hjælp uden ekstra regninger, hvis du har spørgsmål, systemet driller eller du har brug for et godt råd om økonomistyringen. Ring eller skriv til os og så tager vi os af resten.

Abonnementsstyring

Har du brug for en lettere og hurtigere måde at håndtere dine abonnementsopkrævninger på? Abonnementsstyring i Dynamics 365 Business Central sikrer automatisk opkrævning af faste og periodiske abonnementer.

Rapportpakke 365

Med rapportpakken til Dynamics 365 Business Central kan du nemt og enkelt tilpasse, hvilke informationer og referencer, der skal fremgå af dine rapportudskrifter.

Document Capture

Vil du spare tid på manuelle indtastninger af af fakturaer og håndtering og godkendelse af dokumenter? Continia Document Capture til Dynamics 365 Business Central automatiserer hvert trin for din virksomhed.

Payment Management

Continia Payment Management er den app, der giver din virksomhed mulighed for at sende betalinger direkte fra Dynamics 365 Business Central til jeres bank. Du slipper for den manuelle håndtering af betalingsfiler og hæver sikkerhedsniveauet.

NEMhandel365

Mangler du en nem og mere simpel måde at sende elektroniske EAN-fakturaer til det offentlige eller private virksomheder? Det løser NEMhandel365 i Dynamics 365 Business Central for dig!

Hvorfor vælge Dynamics 365 Business Central?

Business Central er en integreret løsning, der kan håndtere forskellige forretningsprocesser, herunder økonomi, regnskab, lagerstyring, salg og indkøb. Dette betyder, at virksomheder kan bruge en enkelt løsning til at håndtere deres forskellige forretningsbehov, hvilket kan øge effektiviteten og reducere behovet for at investere i flere separate løsninger.

Business Central er en cloud-baseret løsning, hvilket betyder, at den er let at implementere og administrere, og at den kan tilgås fra enhver enhed med internetadgang. Dette gør det nemmere for medarbejderne at arbejde sammen og for virksomheden at skalere op eller ned efter behov.

Programmet kan tilpasses efter virksomhedens specifikke behov og krav, samtidig kan programmet skaleres op eller ned efter behov. Dette betyder at du investerer i en løsning, der kan vokse sammen med dem.

Business Central er integreret med andre Microsoft-løsninger, såsom Office 365, Power BI og PowerApps, hvilket gør det muligt for virksomheder at udnytte deres eksisterende investeringer i Microsoft-teknologi og få en mere fuldendt og ligetil oplevelse på tværs af forskellige applikationer. Dette kan reducere kompleksiteten og omkostningerne ved at have flere separate systemer.

Programmet har indbygget Business Intelligence (BI) og Analytics-funktioner, der kan hjælpe din virksomhed, med at træffe bedre beslutninger, ved at give dem en bedre forståelse af deres forretningsdata. Dette kan hjælpe med at identificere vækstmuligheder, optimere forretningsprocesser og øge rentabiliteten.

Dynamics 365 Business Central er designet til at være let at bruge, selv for personer uden teknisk erfaring. Brugergrænsefladen er intuitiv og kan tilpasses efter brugerens behov, hvilket kan øge produktiviteten og reducere behovet for træning. Det betyder også at vi kan hjælpe med at on-boarde dine medarbejdere over en enkelt dag.

Business Central er en sikker og pålidelig løsning, der er bygget på Microsofts sikkerhedsinfrastruktur og -protokoller. Dette betyder, at virksomheder kan stole på, at deres data er beskyttet mod cyber-angreb og uautoriseret adgang.

FAQ om Dynamics 365 Business Central

Hvad er Dynamics 365 Business Central?

Dynamics 365 Business Central er en omfattende løsning, der tilbyder funktioner som finansstyring, projektstyring, driftstyring, salgsstyring, indkøbsstyring og lagerstyring. Løsningen er også fleksibel og kan tilpasses virksomhedens specifikke behov og krav. Business central er cloud baseret og du kan derfor få adgang til det fra hvor som helst, men bare rolig, det er meget sikkert og stabilt.

Hvad koster Dynamics 365 Business Central?

365 Business Central kan lejes fra 157,30 kr. om måneden pr. bruger eller købes fra 11.167 kr. pr. bruger. Da Business Central er så alsidigt og kan skræddersyes præcis til dine og din virksomheds behov, kan det være svært at give en præcis pris uden en konsultation.

Dynamics Inspire - Webinar

Webinar

Overvejer din virksomhed at vælge en forretningsløsning i skyen, der samtidig er mere dynamisk og overskuelig at arbejde i? Så tilmeld dig et af vores webinarer for at få syn for sagen. 

Kender du ikke til Microsoft 365 Business Central i forvejen, bør du tilmelde dig webinaret, der giver en introduktion til denne løsning. Er du i entreprenørbranchen, bør du også tilmelde dig webinaret om vores tillægsmodul, EAZYwork, for at se, hvordan det kan lette arbejdsgangen i din virksomhed endnu mere.