Continia Document Capture og godkendelsesflow

Er du træt af manuel indtastning af fakturaer og andre dokumenter? Kunne du tænke dig at spare tid på håndtering og godkendelse af dokumenter?

Continia Document Capture er den komplette løsning til dokumentgodkendelse, fakturagodkendelse og digital arkivering af dine dokumenter.

En app, der automatiserer din daglige fakturabehandling

Features og fordele med Document Capture:

Nemt tilgængelige dokumenter

Med Continia Document Capture til Microsoft Dynamics 365 Business Central får du en stærk app, så din virksomhed kan automatisere hvert trin i den daglige fakturabehandling, lige fra modtagelse og registrering af dokumenterne til efterfølgende fremskafning i forbindelse med revision og rapportering.
Den indbyggede intelligente OCR-teknologi læser indholdet og organiserer dokumenter i de korrekte workflows i forbindelse med godkendelse og arkivering.

Continia Document Capture integreres til Microsoft 365 Business Central.

Spar tid og minimér manual registrering

Spar tid og minimér manuel registrering med Document Capture, som endda også hjælper med at placere tekst i de rigtige felter i Microsoft 365 Business Central

Dyk ned i funktionerne på Document Capture & Payment Management

Vil du høre mere om, hvordan du med Document Capture strømliner og automatiserer alle faserne i den daglige håndtering af dokumenter,  herunder også bogføringen? Og hvordan du med Payment Management kan stabilisere jeres virksomheds betalingsflow med direkte kommunikation til banken?

Følg os på LinkedIn, så du kan se med, når vi næste gang afholder et webinar om Document Capture og Payment Management. På vores webinar dykker vi ned i de smarte funktioner og fordele, som Continias to løsninger indeholder.