Dynamics Inspire - Historie

Vores historie

Historien om Dynamics Inspire går hele to årtier tilbage. Vi har altid forstået, at vores organisation eksisterer i kraft af og i samspil med vores omverden, så derfor har vi også altid taget de nødvendige skridt for at følge med. Her kan du læse med om vores udvikling hen imod den virksomhed, vi er stolte af at være i dag.

På pletten, effektivt ERP system

2002-2007

Eventyret starter med Jara IT

I 2002 stifter Søren Sandberg og Anders Steinmetz Thomsen Jara IT – det, der i dag er blevet til Dynamics Inspire. Anders og Søren havde flere års arbejde med økonomisystemer og salg af computere og servere bag sig og ønsket var at starte egen virksomhed med IT-drift og service samt Damgaards økonomisystem C5 som de primære områder. Første sal på hjemmeadressen blev indrettet til kontor og forretningen kom så godt fra start, at den første medarbejder hurtigt blev ansat og et rigtigt kontorlokale måtte erstatte de hjemlige rammer.

Kunder og opgaver blev flere og flere og i 2004 bliver Skagen Design kunde hos Jara IT. Skagen Design oplevede en eksplosiv vækst, der skabte et tilsvarende stort behov for IT-udvikling og Anders agerede derfor IT-chef for Skagen Design i den periode. Således var Anders også med i processen med opstart af Skagen Design Ltd i Hongkong  i 2007 med alt, hvad det indebar af IT i forbindelse med flagship stores og kassesystemer.

Antallet af medarbejdere i Jara IT steg naturligt i takt med vækst og travlhed i disse år og snart måtte der der igen nye fysiske rammer til.

2008-2012

Nye lokaler

I 2008 flytter Jara IT ind i sit helt eget hus på Sverigesvej 16, hvor Dynamics Inspire stadig holder til den dag i dag. Man kan vel næsten sige, at det var med huskøbet, vi blev rigtig voksne og det matchede godt med både antallet og typen af kunder, vi begyndte at samarbejde med i den periode. Både i 2008, 2009 og 2010 oplevede vi en stor anerkendelse som sidegevinst til vores vækst og succes; hvert af de tre år blev vi kåret som Børsen Gazelle. Som virksomhed var vi attraktive på flere planer og vi mærkede i den periode også en stigende interesse for dybere samarbejde med lignende virksomheder. 

I 2012 køber Anders Søren Sandberg ud af Jara IT og forude venter en spændende, men også omskiftelig, årrække. 

Jara IT bygning ude
ITBC skilt opsætning

2013-2016

Flere IT-løsninger til SMV

I 2013 opkøber Jara IT den lokale IT-forretning Accendo af Stig Herstal og Claus Littau og efter 10 år som Jara IT blev det med opkøbet også til et navneskift. Jara IT blev til IT Business Center ApS. Vores kundekreds voksede fortsat og udover de store kunder, vi allerede havde med på rejsen, begyndte vi også i denne periode at lave flere IT-løsninger til små- og mellemstore virksomheder både i lokalområdet og rundt omkring i Danmark. Med kunder i hele landet begyndte tanken om også at have en base i Jylland at spire frem.

I 2014 udskilte vi afdelingen med økonomisystemer i et selvstændigt selskab, ERPgruppen Slagelse, for at vidensdele og skabe stordriftsfordele sammen med ERPgruppen Kolding. Ejerskabet er 50/50 mellem Anders og ERPgruppen Kolding. 

I 2015 kom det så til en ændring på web-området, da IT Business Center udskilte sin webforretning og fusionerede med Webto, ejet af Kenneth Nielsen. Det blev til selskabet Webto ApS, som ejes 50/50 af Kenneth Nielsen og Anders.

2017-2020

Udviklingsaftale i Pakistan

I denne årrække startede en masse gode samarbejder med kunder i hele landet, mens vi samtidig opretholdt de gode forbindelser og opgaver med kunder i lokalområdet – store som små. Vi kom blandt andet med ombord hos Georg Berg og udviklede sammen med den velrenommerede virksomhed nogle gode løsninger, ligesom vi begyndte at gøre os erfaringer med entreprenørbranchens generelle udfordringer med de gældende IT-løsninger. Vi bemærkede her, at der var ønsker, der var svære for de traditionelle løsninger at imødekomme, og derfor gav vi os i kast med at udvikle på vores egen add-on. Det skulle vise sig at være til gavn og glæde for både os og vores kunder.

I 2020 ophører samarbejdet med ERPgruppen og selskabet lægges sammen med ERPgruppen Horsens og videreføres af Anders med en ejerandel på 75 % og Claus Zeeberg med en ejerandel på 25 %. I den forbindelse skifter vi nu navn til CAZT ApS. 

2020 er også et spændende år på den måde, at vi her beslutter at starte vores egen udviklingsafdeling i Pakistan, så vi kan sikre vores kunder en solid, hurtig og unik udvikling af IT-løsninger. Dynamics-Inspire Ltd stiftes i Pakistan og vi er stolte af, at vi dér både kan uddanne og dygtiggøre unge programmører. Vores udviklingsafdeling i Pakistan ejes af Anders med en andel på 45 %, Jacob Meiland med en andel på 10 % og Rehan Satti med en andel på 45 %.

Dynamics inspire front
Dynamics inspire logotype

2021-

En ny begyndelse

I 2021 opstod desværre en uenighed om den fremtidige strategi i CAZT, hvorfor Anders besluttede at erklære CAZT ApS konkurs. Anders opkøber gennem selskabet Dynamics Inspire ApS (tidligere ERPgruppen Horsens) alle aktiver mod at svare alle passiver og vi fortsætter ufortrødent som Dynamics Inspire ApS. 

Efterhånden nærmer vi os nutiden og mere nært forestående begivenheder. Årene med Corona lagde en dæmper på vores muligheder for at interagere lige så personligt med vores kunder, som vi er vant til – og vægter – men længe leve teknologien og online-møder! I de ellers svære år har vi alligevel formået at udvikle vores drift og virksomhed og vi har blandt andet etableret gode kontakter til og løst opgaver for PNP Byg, Jakon og MIS Recycling.

Vores udviklingsafdeling i Pakistan står i fuldt flor og vi tager løbende nyuddannede talenter ind fra forskellige IT-universiteter i landet. De nyuddannede IT-programmører kommer igennem vores interne uddannelsesforløb, hvor de bliver specialister i kodning til Business Central. De får forståelsen for, hvad et moderne økonomisystem indeholder og bliver trænet i såvel funktionalitet som udvikling. På den måde bidrager vi til, at nogle unge mennesker får fodfæste på jobmarkedet og kan starte en karriere og vi sikrer samtidig, at vores kunder får specialiserede og driftsoptimerende løsninger. Det er vi meget stolte af! Sammen er vi i 2023 allerede lykkedes med at skabe og udgive en app til Zenegy Payroll, som derfor nu kan fremsøges direkte i Microsoft AppSource og integreres i 365 Business Central med et enkelt klik – og det er bare begyndelsen.

Vi glæder os dagligt over vores samarbejde med nye og ‘gamle’ kunder, som vi nyder at have en tæt kontakt med, ligesom vi er spændte over al den udvikling, vi skaber sammen. Vi glæder os til også at lære din virksomhed at kende og til at bruge vores mange års erfaring til at hjælpe din virksomhed til en nemmere hverdag med vores ERP-løsninger. Vores løsninger holder, hvad vi lover.