EAZYweight

Er I trætte af at bruge tid på at taste jeres vægtdata ind to gange? Sker der indimellem fejl i indtastningerne? Så kan Dynamics Inspire hjælpe med EAZYweight.

EAZYweight

til Business Central
39.998 DKK Hjælp til opsætning af data fra flere vægte afregnes i medgået tid
  • Implementering
  • Opsætning af data fra 1 vægt
  • ½ dags undervisning
  • Licens til modul: 9.998 kr

EAZYweight til Business Central

Vi har i samarbejde med flere virksomheder udviklet denne tillægsløsning, som sørger for, at I får de rette vægtdata direkte ind i jeres Business Central, så I slipper for det manuelle og dobbelte tastearbejde.

Få styr på afgifter på data med EAZYweight

Ved hjælp af vores tillægsløsning kan I generere vejesedler direkte fra gummigeden, mens grus eller andet er i grabben, ligesom I kan veje fra faste vægte og få sendt disse data direkte ind i systemet; EAZYweight lader jer på den måde bruge allerede eksisterende data, når I skal fakturere. Vejesedlerne vedhæftes automatisk på jeres fakturaer og så giver løsningen jer også en særskilt bogføringsknap til det afvejede materiale. 

I kan desuden selv opsætte råstofafgift og lægge den ind i fakturaerne, ligesom alle data kan fejbehandles i selve systemet. I får en mere effektiv arbejdsgang og mulighed for at bruge flere forskellige Excel-ark og I kan nu langt nemmere arbejde med løbende fakturering. 

Med EAZYweight har I altid styr på jeres afgifter og data fra vægten.