EAZYweight -Revolutionér din forretnings veje- og faktureringsproces

Ved at integrere direkte med din virksomheds vægtsystem, overfører EAZYweight nøjagtig data fra din vægt, direkte ind i dit ERP-system, hvilket eliminerer manuelle indtastningsfejl og optimerer din faktureringsproces. 

EAZYweight

til Business Central
39.998 DKK Hjælp til opsætning af data fra flere vægte afregnes i medgået tid
 • Implementering
 • Opsætning af data fra 1 vægt
 • ½ dags undervisning
 • Licens til modul inkluderet: 9.998 kr

EAZYweight til Business Central

Vi har i samarbejde med flere virksomheder udviklet denne tillægsløsning, som sørger for, at I får de rette vægtdata direkte ind i jeres Business Central, så I slipper for det manuelle og dobbelte taste-arbejde.

 

Hvordan fungerer EAZYweight?

EAZYweight er en banebrydende løsning designet til Microsoft Dynamics 365 Business Central, der automatiserer og forenkler processen med at beregne, og fakturere baseret på vægten af diverse materialer.

I mange brancher, hvor vægten af materialer som grus, beton, affald, og andre store mængder af materialer, spiller en central rolle i faktureringsprocessen, er nøjagtighed og effektivitet afgørende. Dette kan du 100% automatisere og sikre korrekt udregning i det øjeblik du har vejet af.

 • Automatisere vægtdataoverførsel: Slutter direkte til dine digitale vægtenheder eller manuelt indtryk af vægt, for automatisk at indsamle og overføre vægtdata til Business Central.
 • Beregn priser automatisk: Integrerer vægt data til dine prissætningsregler, så du øjeblikkeligt udregner den totale pris for materialerne.
 • Strømline fakturering: Generer øjeblikkeligt detaljerede fakturaer klar til udskrivning eller digital forsendelse til dine kunder, hvilket reducerer ventetiden og forbedrer kundetilfredsheden.
 • Håndtering af afgifter og gebyrer (med gebyrmodul): Har du behov for automatisk beregning af eventuelle relevante gebyrer og afgifter, baseret på det målte materiale? Vi har lavet et modul, du kan tilbyde, modulet sikrer compliance og nøjagtighed i fakturering.

Få styr på afgifter på data med EAZYweight

Ved at tilføje vores gebyrmodul, kan dit system også automatisk påfører gebyrer og afgifter, så din regnskabsafdeling er fri for at regne dette ud manuelt. Du får således en sendeklar faktura, direkte fra en vejning, du kan sende ud til kunden, lettere bliver det ikke!

Få styr på afgifter på data med EAZYweight

Ved hjælp af vores tillægsløsning kan I generere vejesedler direkte fra gummigeden, mens grus eller andet er i grabben, ligesom I kan veje fra faste vægte og få sendt disse data direkte ind i systemet; EAZYweight lader jer på den måde bruge allerede eksisterende data, når I skal fakturere. Vejesedlerne vedhæftes automatisk på jeres fakturaer og så giver løsningen jer også en særskilt bogføringsknap til det afvejede materiale. 

I kan desuden selv opsætte råstofafgift og lægge den ind i fakturaerne, ligesom alle data kan fejbehandles i selve systemet. I får en mere effektiv arbejdsgang og mulighed for at bruge flere forskellige Excel-ark og I kan nu langt nemmere arbejde med løbende fakturering. 

Med EAZYweight har I altid styr på jeres afgifter og data fra vægten.

Andre store fordele ved EAZYweight

 • Effektivitet: Spar tid og reducer fejl ved at automatisere dataindsamling og faktureringsprocesser
 • Nøjagtighed: Sikrer præcise målinger og beregninger hver gang, hvilket forbedrer tilliden mellem dig og dine kunder
 • Skalerbarhed: Let at integrere og skalere i takt med din forretnings vækst
 • Compliance: Automatiske beregninger af afgifter og gebyrer sikrer, at din fakturering altid er i overensstemmelse med lokale regler og standarder
Kom i gang og bliv opsat korrekt af DynamicsInspire

Er du klar til at transformere din måle- og faktureringsproces med EAZYweight? Kontakt os i dag for en demo og se, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at opnå større effektivitet og nøjagtighed. Med EAZYweight for Business Central, er din næste faktura kun et klik væk.