Gå til hoved-indhold

Microsoft Dynamics C5

Microsoft Dynamics C5 er et regnskabsprogram, der i mange år har været brugt af mange danske virksomheders regnskabsprogram.  Det er billigt, let at arbejde i og hurtigt at komme i gang med at bruge. C5 er et online økonomistyringssystem, som gør det nemt at komme på, uanset hvor du befinder dig – på kontoret, i bilen eller hos en kunde.

Gør som mange andre danske virksomheder og skift Excel-arket ud med et professionelt og brugervenligt regnskabsprogram.

Den nyeste version af Microsoft Dynamics C5 hedder Dynamics 365 Business Central (Basic).

Har du C5, og overvejer du at skifte den ud med en nyere og mere tidssvarende regnskabsløsning til små og mellemstore virksomheder, så kig nærmere på Dynamics 365 Business Central (Basic).

 

SE PRISER PÅ DYNAMICS 365

Har du C5, og vil du gerne skifte til en ny Dynamics løsning?

Dynamics 365 Business Central er en regnskabsløsning til små og mellemstore virksomheder, inden for handel, service og produktion.

Har du et ældre C5 program (op til version 2012), har du mulighed for at flytte til Dynamics 365 Business Central, og samtidigt benytte det attraktive migreringstilbud. Virksomheder, der har en aktiv opdateringsaftale med Microsoft tilbydes 40% rabat på de gældende Dynamics 365 Business Central Cloud licenspriser. Bemærk; der tale om navngivne brugere i Dynamics 365 Business Central Cloud.

 

LÆS OM TILBUD PÅ C5 TIL DYNAMICS 365

Få support til C5 – åbent helt indtil kl. 16.00

  • Få support kl. 8.00 – 16.00 hver mandag til torsdag (fredag til kl. 15.00)
  • Få hjælp fra et stærkt C5-supportteam med mange års erfaring.