Gå til hoved-indhold

Continia – Document Capture og godkendelsesflow

En app der automatisere den daglige fakturabehandling

Er du træt af manuel indtastning af fakturaer og andre dokumenter? Kunne du tænke dig at spare tid på håndtering og godkendelse af dokumenter? 

Continia Document Capture er en komplet løsning til dokumentgodkendelse, fakturagodkendelse og digital arkivering af dokumenter.

Nemt tilgængelige dokumenter

Med Continia Document Capture til Microsoft Dynamics 365 Business Central får du en stærk app, så din virksomhed kan automatisere hvert trin i den daglige fakturabehandling, lige fra modtagelse og registrering af dokumenterne til efterfølgende fremskafning i forbindelse med revision og rapportering.
Indbygget intelligent OCR-teknologi læser indholdet og organiserer dokumenter i de korrekte workflows i forbindelse med godkendelse og arkivering.

Continia Document Capture integreres til Business Central.

5 stærke fordele med Document Capture

Effektiv behandling og registrering af leverandørfakturaer

Mere sikkerhed og minimering af fejl

Hurtig og nem søgning efter arkiverede dokumenter

Eliminér manual registrering og håndtering af dokumenter

Medarbejdere, der ikke har adgang til systemet, kan også se dokumenter

Spar tid og minimér manual registrering

Continia Document Capture automatiserer hver trin i den daglige fakturabehandling, lige fra modtagelse og registrering af dokumenterne til fremskafning i forbindelse med revision og rapportering.

Dyk ned i funktionerne på Document Capture & Payment Management

Se eller gense webinaret om Document Capture og Payment Management, hvor vi dykker ned i de smarte funktioner og fordele, som Continias to løsninger besidder.

Hør mere om, hvordan du med Document Capture strømliner og automatiserer alle faserne i den daglige håndtering af dokumenter - herunder også bogføringen. Derudover kan du høre yderligere om, hvordan du med Payment Management kan stabilisere jeres virksomheds betalingsflow med direkte kommunikation til banken.