Microsoft NAV/Business Central er den helt rigtige løsning for Altan.dk

Dynamics-Inspire stod for planlægningen, konverteringen og implementeringen, da Altan.dk ønskede at udskifte et ældre branchesystem med Microsoft NAV.

Altan.dk er Danmarks førende virksomhed indenfor levering og etablering af elevatorer og altaner til eksisterende etageejendomme. Virksomheden monterer årligt over 3.000 altaner og ca. 25 elevatorer i Danmark og Sverige. Den beskæftiger mere end 150 medarbejdere og kører ca. 1000-1200 bilag gennem økonomisystemet om måneden.

Derfor er det også en virksomhed, som er afhængig af et velfungerende administrationssystem, der kan forenkle og automatisere en stor del af de administrative arbejdsgange.

Den løsning har Altan.dk fundet i Microsoft NAV, der blev afløseren for et ældre branchesystem fra 2009.

Fremtidssikret med NAV/Business Central

"Den brancheløsning, vi havde, var en gammel løsning, der på ingen måde kunne det, vi havde brug for. Derfor gik vi i gang med at finde et nyt system, og her fik vi anbefalet Microsoft NAV/Business Central. For os var det vigtigt at finde et system, der sikrede os i fremtiden og ikke begrænsede os i udviklingen af vores virksomhed. 

Vi valgte Dynamics-Inspire til at stå for opgaven med implementeringen, fordi vi vidste fra andre, at de havde gennemført en omlægning fra samme branchesystem til NAV/Business Central. Og så var de virkeligt stærke på prisen. At de også er lokale, var et ekstra plus for os.” - siger Jacob Wind, der er økonomidirektør hos Altan.dk.

 "Vi valgte Dynamics-Inspire til at stå for opgaven med implementeringen, fordi vi vidste fra andre, at de havde gennemført en omlægning fra samme branchesystem til NAV/Business Central. Og så var de virkeligt stærke på prisen".

Forståelse for forretningsgangene

Konverterings- og implementeringsstrategien udarbejdede Dynamics-Inspire i tæt samarbejde med Altan.dk, og processen forud for den endelige strategi husker Jacob Wind som værende grundig og veltilrettelagt.

“Dynamics-Inspire lagde ud med at have projektleder, Anders Steinmetz Thomsen hos os en gang om ugen i seks uger for at lære vores forretningsgange at kende. Det gjorde virkelig en forskel, at han havde en forståelse for vores virksomhed helt ned i detaljen. Det var et stort og grundigt stykke planlægningsarbejde, men det var godt givet ud, da vi først skulle i gang.

For os var det betryggende, at Dynamics-Inspire havde det overblik og den erfaring med lignende processer, så vi ikke gik på kompromis med den proces, fordi den var tidskrævende.”

"For os var det betryggende, at Dynamics-Inspire havde det overblik og den erfaring med lignende processer, så vi ikke gik på kompromis med den proces, fordi den var tidskrævende".

Udvikler løbende

Selve konverteringen beskriver Jacob Wind som smertefri, men i implementeringsfasen oplevede Altan.dk lidt flere udfordringer, der dog primært kan tilskrives de interne procedurer.

“Jeg er meget imponeret over, at konverteringen lykkedes en-til-en uden problemer. Det er en stor maskine at få til at køre, så vi var forberedt på udfordringer. Der var da også ting, der skulle tilrettes, men vi fik hele tiden den hjælp fra Dynamics-Inspire, som vi havde brug for. 

NAV/Business Central-løsningen er præcist det, vi havde drømt om, og vi udvikler løbende på det. Blandt andet er vi ved at lave en samkøring med vores intranet. 

Set i bakspejlet skulle vi selv have været bedre forberedt internt og have brugt mere tid på at teste, men generelt har det været et virkeligt fint forløb og et rigtigt godt samarbejde med Dynamics-Inspire. Vi er faktisk så tilfredse, at vi ikke var i tvivl om, at de skulle løse den samme opgave hos vores søsterselskab, Platform.as.” - siger Jacob Wind.

"Vi er faktisk så tilfredse, at vi ikke var i tvivl om, at de skulle løse den samme opgave hos vores søsterselskab".


Vil du vide mere?

Overvejer du også at skifte din nuværende Atesa løsning ud med en Microsoft Dynamics økonomiløsning, eller vil du blot høre mere om denne løsning?

 

Så kontakt Jacob Meiland fra Dynamics-Inspire på tlf. 69 14 88 32 eller jfm@dynamics-inspire.dk