Fremtidens ERP løsninger

Hos Dynamics-Inspire stræber vi efter at imødekomme vores kunders behov og der er yderst stor efterspørgsel på Microsoft Dynamics 365 Business Central med vores EASYwork løsning. Derfor har vi rekrutteret to hel nye medlemmer af teamet, som kommer til at service vores NAV / 365 kunder i netop dette.

Vi har ansat Jørgen som vores NAV / BC-konsulent og René som vores Microsoft Dynamics 365 Business Central-konsulent. De startede begge op i Horsens i mandags, hvor der blev holdt en fin velkomst og hvor de blev introduceret til det forskellige.

Jørgen er en meget erfaren Navision / Business Central konsulent og har erfaring med arbejde inden for informationsteknologi og servicesektoren. Jørgen har færdigheder i databaser, fremstilling, Microsoft Dynamics, virksomhedsanalyse og Microsoft Dynamics NAV.

René er et ungt talent, som yder stort potentiale inden for Microsoft Dynamics 365 Business Central. René har en baggrund som revisorassistent og har dermed stor kompetence inden for finansområdet.

Vi vil hos Dynamics-Inspire gerne byde dem begge velkommen på holdet.